Izvor: Sportklub.rs
28.04.2023 u 08:08
0

TAMPA U ŽIVOTU, Devilsi ne staju, Vegas u drugom kolu

Nastavlja se drama u plej ofu u NHL karavanu, koji možete u direktnom prenosu da pratite na kanalima Sport kluba. Posle noćašnjih mečeva poznat je još jedan učesnik druge runde, a to su Vegas Golden Najtsi, koji su eliminisali Vinipeg ukupnim skorom 4:1.

Vitezovi su na domaćem ledu u Nevadi savladali kanadski tim 4:1 i tako zaokružili seriju od četiri trijumfa. Džetsi su napravili brejk u prvom meču, ali to je bilo sve od njih u doigravanju.

Nije bilo mnogo drame u petoj utakmici. Domaći su sve rešili u prve dve trećine. Stivenson je pogodio u prvoj deonici, a u prvoj polovini druge deonice precizni su bili Stoun, Karlson i ponovo Stivenson. Do kraja meča Konor je samo ublažio poraz Džetsa.

Vegas će u polufinalu Zapada igrati

sa boljim iz duela Edmonton – Los Anđeles. Trenutno u toj seriji kanadski tim vodi 3:2.

Nju Džersi Devilsi su posle dva startna poraza, dobili i treći vezani meč protiv Njujork Rendžersa i sada su na pobedu od plasmana u narednu fazu. Kod kuće su pregazili tim iz Velike jabuke rezultatom 4:0.

Strelci su bili Haula dva puta, Palat i Merser. Naredna utakmica igra se u Njujorku.

Tampa Bej je ostala u igri protiv Toronta. Slavile su Munje u gostima 4:2 i smanjile skor u seriji na 2:3. Poveo je Toronto preko Rilija, ali su preokret Mejpl Lifsima doneli Sireli, Ejsimont i Pol. Na 3:2 je smanjio Metjuz, a konačan skor na praznu mrežu postavio je Kilorn. Naredni meč na programu je na Floridi.

SLOBODAN BOŠKAN PODNEO OSTAVKU, Vojvodina ostala bez trenera posle poraza u finalu domaćeg šampionata!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter