Izvor: Arenasport.com
01.03.2023 u 16:01
0

Transfer „BOMBA“: Petar Nenadić u Pari sen Žermenu

Srpski reprezentativac ipak u Parizu

Delovalo je da će Petar Nenadić da završi karijeru u Vespremu. Međutim, nešto je „puklo“ i bivši srpski reprezentativac je nedavno napustio mađarsku ekipu.

Od tog momenta počele su spekulacije gde će Nenadić nastaviti karijeru, a kao gotov posao spominjao se njegov transfer u Dinamo iz Bukurešta, još jedan klub sa velikim ambicijama u elitnom evropskom takmičenju.

Apetiti sjajnog beka i dalje su veliki, a po novom ugovoru može se reći i najveći. Petar Nenadić karijeru nastavlja u redovima Pari sen Žermena, ekipe koja ubedljivo vodi u Grupi A EHF Lige šampiona i kao jedan od ciljeva ove sezone ima zacrtano osvajanje trofeja u elitnom evropskom takmičenju. S obzirom na to da je Nikola Karabatić već duže vreme van stroja zbog povrede i da „sveci“ kubure na poziciji levog beka, kao najbolje rešenje nametnuo se Nenadić.

Nenadić ima 36 godina, karijeru je počeo u Crvenoj zvezdi, a igrao je i za velikane evropskog rukometa poput Barselone, Berlina, Visle… Za reprezentaciju Srbije odigrao je 78 utakmice i bio je član generacije koja je u Beogradu osvojila srebro na Evropskom prvenstvu 2012. godine.

Petar Nenadić više nije igrač Vesprema: Mađari odlučili da RASKINU ugovor sa iskusnim bekom

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter