Izvor: Tanjug
02.06.2022 u 20:28
0

VATERPOLO LIGA ŠAMPIONA Mandić odveo Novi Beograd u polufinale!

Fantastičnom igrom i ubedljivom pobedom vaterpolisti Novog Beograda eliminisali su šampiona Francuske, ekipu Marselja i apsolutno zasluženo se plasirali među četiri najbolje ekipe Evrope, prvi put od osnivanja kluba. Novobeograđani su slavili sa 16:10 (5:4, 4:2, 3:1, 4:3) u meču u kome su u potpunosti kontrolisali dešavanja u bazenu i vodili od prvog do poslednjeg minuta.

Trener Novog Beograda Igor Milanović pomalo iznenađujuće je na startu poverenje ukazao mladom golmanu Žoau Pedru Fernandešu, a sjajni Brazilac mu je uzvratio fenomenalnim odbranama, zaustavio je čak 16 šuteva, čime je davao dodatnu sigurnost veoma čvrstoj odbrani srpskog tima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Takođe, Marselj nije imao rešenja za prošlogidšnjeg MVP-ija Fajnal-ejta i kapitena Novog Beograda, Dušana Mandića, koji je rešetao mrežu iz svih pozicija. Po konačan ishod bio je ključan finiš druge i kao i treća deonica. Novobeograđani su na najlepši mogu način otišli na poluvreme, golom Vasilija Martinovića na samom isteku druge četvrtine, a onda je na scenu stupio sjajni Dušan Mandić.

Postigao je tri atraktivna gola, u njegovom stilu iz velike udaljenosti, a Novi Beograd je stekao čak šest golova prednosti i time definitivno rešio pitanje pobednika.

POČINJE VATERPOLO LIGA ŠAMPIONA Beograd domaćin najvažnijeg evropskog klupskog takmičenja, a za titulu se bori i jedan naš klub!

Mandić je bio najefikasniji akter u domaćem timu sa pet golova, šutirajući bez promašaj, dok je kod Marseja bolji od ostalih bio naš internacionalac Andrija Plainović takođe sa pet pogodaka.

Novi Beograd će u polufinalu završnog turnira Lige šampiona igrati protiv ekipe Breše koja je u četvrtfinalu bila bolja od Hanovera, a taj meč na programu je sutra sa početkom u 18 sati i 30 minuta.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter