Izvor: Alo.rs
18.06.2020 u 14:16
0

ŽREB JE BIO U BEČU! SADA JE SVE POZNATO: Rukometašice saznale imena rivalki na Evropskom prvenstvu

Glavna faza EP igraće se u Herningu i Stavangeru, a završnica će biti igrana u Oslu.

Žreb za EURO 2020 koji će se igrati u Danskoj i Norveškoj, dodelio je rukometašicama Srbije grupu iz koje je realno da naše devojke odu dalje. Srpkinje će, odlučeno je žrebom u Beču, igrati u grupi C, zajedno sa Holandijom, Mađarskom i Hrvatskom. EP je na programu od 3. do 20. decembra ove godine, a domaćin grupe C, u kojoj se nalaze izabranice Ljubomira Obradovića, biće norveški Trondhajm.

OVO MORATE PROČITATI

NOVI DETALJI NESREĆE KOD VLADE SRBIJE: POGINULI MLADIĆ I DEVOJKA, POVREĐENO DETE!

HRVATSKI MEDIJI: KAKO JE SRĐAN ĐOKOVIĆ OŽENIO HRVATICU, MAJKU NAJBOLJEG TENISERA SVETA

NOVI TRAG O UBICI MALE MEDLIN: ZASTRAŠUJUĆI DETALJI ISPLIVALI U JAVNOST!

POJAVIO SE NOVI SOJ KORONE U PEKINGU!

U danskom Herningu, u grupi A igraće Francuska, Danska, Crna Gora i Slovenija, dok se u grupi B nalaze Rusija, Švedska, Španija i Češka, a grupa je smeštena u Fredrikshavnu. U Trondhajmu će se igrati i mečevi grupe D, koju čine Rumunija, Norveška, Nemačka i Poljska. Po tri najbolje ekipe iz četiri grupe prve faze idu u drugu rundu, a prenose se bodovi iz međusobnih mečeva. Glavna faza EP igraće se u Herningu i Stavangeru, a završnica će biti igrana u Oslu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter