Izvor: BSC HAPPY
26.01.2023 u 17:45
0

OVO MU NEĆE OPROSTITI Otac Novaka Đokovića u centru „skandala“ u Melburnu!

Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića našao se u centru, kako strani mediji prenose "skandala" u Melburnu, gde njegov sin nastupa na Australian Openu.

Novak Đoković je u sredu savladao Rusa Andreja Rubljova u tri seta: 6:1, 6:2, 6:4, a njegov otac je pobedu proslavio sa ruskim navijačima uz prijateljske rusko-srpske parole, ali najviše pažnje privukla je fotografija sa navijačima koji su istakli ruske zastave, uključujući i one sa likom ruskog predsednika Vladimira Putina i simbolom „Z“.

Stojković zadovoljan posle meče sa Amerikancima: „Kada se sve sabere, momci su dobro uradili posao i to je za mene najveća satisfakcija!“

Upravno telo Australije za tenis (Tennis Australia) izdalo je upozorenje Srđanu i njegovoj porodici, tražeći da se uzdrže od isticanja državne zastave Rusije.

„Igrači i njihovi timovi su obavešteni na politiku događaja u vezi sa zastavama i simbolima i da izbegavaju svaku situaciju koja može da poremeti. Nastavljamo da blisko sarađujemo sa bezbednosnim agencijama i agencijama za sprovođenje zakona“, dodaje se u saopštenju Tennis Australia.

Tennis Australia objavilo je početkom ove nedelje da je donelo odluku da zabrani isticanje državnih zastava Rusije i Belorusije u publici tokom mečeva teniskog turnira Australian Opena 2023.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter