Izvor: Tanjug
27.02.2023 u 16:43
0

Partizan i Radnički iz Kragujevca remizirali u Humskoj, Petrić: „Ovo je realnost FK Partizan i naše ekipe!“

Partizan i Radnički iz Kragujevca odigrali su danas u Beogradu meč bez pobednika, 1:1 u poslednjem meču 23. kola Superlige Srbije.

Partizan je poveo u 12. minutu golom Kvinsija Meniga na asistenciju Andreasa Kolorada, koji je na utakmici sa Radničkim debitovao za „crno-bele“, a bod Radničkom doneo je Milutin Vidosavljević u 80. minutu.

Ovaj meč je trebalo da bude odigran juče od 16.30 časova, ali je pomeren za danas zbog loših vremenskih uslova.

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić priznao je posle remija sa Radničkim da je „ovo realnost“ kluba iz Humske.

„Ovo je realnost FK Partizan i naše ekipe. Pokušavali su koliko su mogli. U jednom trenutku smo mogli da rešimo utakmicu, a posle smo mogli da izgubimo i ovaj jedan bod“, rekao je Petrić po završetku meča.

ALBANSKA POLITIČARKA NAPALA NOVAKA ĐOKOVIĆA ZBOG BOMBARDOVANJA SRJ: „Šta tu ima da se oprosti?“ (VIDEO)

Partizan je trenutno na drugom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 50 bodova, dok je Radnički osmi sa 27, dok prvoplasirana Crvena zvezda ima 63.

„Crno-beli“ će u narednom kolu u petak gostovati Crvenoj zvezdi u meču 24. kola SLS, dok će Radnički u četvrtak na svom terenu dočekati TSC.

„Ima još četiri dana, pa ćemo videti šta će da bude“, zaključio je Petrić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter