Izvor: BSC HAPPY
01.04.2023 u 13:38
1

PARTIZAN MNOGO DUGUJE, DALI SMO DODATNI NOVAC KAKO BI MOGLI DA IGRAJU U EVROPSKIM TAKMIČENJIMA! Aleksandar Vučić o sportskim klubovima: SVI MORAJU DA SE POZABAVE SVOJIM POREZIMA, BRIGA ME ŠTA VIČU!

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić na otvaranju deonice Novi Beograd - Surčin auto-puta "Miloš Veliki", odgovorio je i na pitanja o dugovima naših sportskih klubova.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić istakao je da je srećan zbog uspeha naših klubova, ali da očekuje da će svi dugovi biti izmireni.

– Što se tiče Zvezde i Partizana. Čestitamo igračima Partizana na plasmanu u Top 8, učinili su mnogo za državu. Što se tiče dugova, nadam se da će vratiti svoje dugove. To se posebno odnosi na fudbalski Klub Partizan, Crvena zvezda stoji mnogo bolje – rekao je Aleksandar Vučić.

Zatim je govorio o konkretnim dugovanjima klubova.

– Košarkaški klub Crvena zvezda ima dugovanje od milion i po evra, a košarkaški klub Partizan sedam i po miliona evra. Što se tiče FK Partizan, on duguje 17 miliona, dok je fudbalski klub Crvena zvezda isplatio 7,3 miliona evra, mene ne zanima što su oni uzajmili taj novac, najbitnije je da se državi plati porez. FK Partizan duguje ogroman novac, juče smo im dali dodatni novac da bi mogli da izađu u Evropu –  istakao je predsednik Vučić.

Dodao je još jednom da njega ga kao predsednika zanima da država dobije svoj novac.

– Mene kao predsednika države zanima dobila svoje pare,a država je od Crvene zvezde dobila pare, nešto je povoljnija u Crvenoj zvezdi. Mi smo pomogli i jednim i drugima. Oni moraju da se pozabave svojim porezima, baš me briga šta će da viču. Ne zanima od koga će da pozajme. Bacamo pare u bunar jer znamo da je to za deo narod važno. Imate TSC, kapa dole majstori, vodite to na maestralan način – podvukao je predsednik  Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PARTIZAN MNOGO DUGUJE, DALI SMO DODATNI NOVAC KAKO BI MOGLI DA IGRAJU U EVROPSKIM TAKMIČENJIMA! Aleksandar Vučić o sportskim klubovima: SVI MORAJU DA SE POZABAVE SVOJIM POREZIMA, BRIGA ME ŠTA VIČU!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter