Izvor: Tanjug
06.03.2023 u 09:21
0

POVEĆAVA SE REKORD: Đoković započeo 379. nedelju na čelu ATP liste

Srpski teniser Novak Đoković zadržao je prvo mesto na najnovijoj ATP listi, koja je objavljena danas. Đoković je počeo 379. nedelju na čelu ATP liste, a trenutno ima 7.160 bodova.

Na drugom mestu nalazi se Španac Karlos Alkaraz, koji zaostaje 380 poena. Potom slede Grk Stefanos Cicipas, Norvežanin Kasper Rud i Amerikanac Tejlor Fric.

Ruski teniseri Danil Medvedev i Andrej Rubljov zamenili su mesta posle ATP turnira u Dubaiju. Medvedev je šesti, a Rubljov sedmi teniser sveta. Iza njih su Danac Holger Rune, Španac Rafael Nadal i Kanađanin Feliks Ože-Alijasim.

ZVANIČNO: Đoković se povukao sa žreba turnira u Indijan Velsu

Drugorangirani srpski teniser je Miomir Kecmanović, koji je zadržao 31. mesto na ATP listi sa 1.290 bodova. Laslo Đere je napredovao za jednu poziciju i sada je 54. sa 860 poena. Dušan Lajović je napredovao za četiri pozicije i sada je 71. teniser sveta sa 738 bodova. Filip Krajinović je pao za četiri mesta i nalazi se na 74. poziciji sa 730 poena.

Naredna ATP lista biće objavljena za dve nedelje po završetku mastersa u Indijan Velsu. Na ovom turniru neće igrati Novak Đoković, pošto američke vlasti nisu dozvolile srpskom teniseru da uđe u ovu zemlju, jer nije vakcinisan protiv korona virusa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter