Izvor: Alo.rs
09.01.2023 u 12:35
0

PREOKRET: Nadal doneo neočekivanu odluku

Rafa Nadal rešio je da promeni sve ove sezone…

Rafael Nadal će se vratiti na ATP Dubai, 15 godina nakon njegovog poslednjeg nastupa na turniru, saopštili su organizatori u ponedeljak.

To je veliko iznenađenje za javnost i niko nije očekivao ovakvu odluku.

NADAL NIŽE PORAZE! De Minor pobedio Španca na Junajtedu kupu

Nadal je osvojio titulu u Dubaiju 2006. godine, pobedivši u finalu velikog rivala Rodžera Federera, a poslednji put se pojavio na turniru 2.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od tada, Španac nije bio na ovom turniru.

– Kao jedna od trenutno najprepoznatljivijih ličnosti u globalnom sportu i jedan od najodlikovanijih igrača koji su ikada krasili igru, mi smo apsolutno oduševljeni što možemo da poželimo dobrodošlicu Rafi nazad na ATP Dubai nakon 15 godina –  rekao je Kolm Meklaflin, izvršni potpredsednik i izvršni direktor ATP Dubai.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter