Izvor: Tanjug
20.05.2023 u 18:40
1

RAZOČARANJE ZA ZVEZDU: Remi u Kragujevcu

Crvena zvezda i Radnički remizirali su u Kragujevcu (1:1)

Bilo je mnogo promena, trebalo nam je vremena da se uhodamo, uz to smo igrali na suvom i tvrdom terenu koji je nepovoljan za fudbal i više odgovara timu koji se brani, izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević posle remija protiv Radničkog u Kragujevcu (1:1).

– Uprkos tome, stvorili smo dosta prilika, ali problem realizacije je nešto s čim se često susrećemo i treba da se analizira zbog čega je to tako. Do sada smo na strani pobeđivali kad smo čvrsti i organizovani, na taj način smo i stigli do gola, ali smo se potom opustili i kako to obično biva u fudbalu, kaznili su nas. Rezultat 1:1 je pravedan –  istakao je Milojević.

UHAPŠEN MANIJAK U BEOGRADU: Polno uznemiravao DVE DEVOJČICE

Zvezdu u četvrtak od 21 sat očekuje finale Kupa Srbije na Marakani, a rival je Čukarički.

– Potreban nam je drugačiji pristup i motivacija za taj meč. Igraćemo, nadam se, pred punom Marakanom protiv dobre ekipe gde ćemo se potruditi da budemo pravi kada je to najpotrebnije. Igrači moraju da se motivišu i spreme psihološki i energetski –  poručio je MIlojević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RAZOČARANJE ZA ZVEZDU: Remi u Kragujevcu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter