Izvor: BSC HAPPY
03.03.2023 u 09:22
0

RUSKI TENISER SE PLASIRAO U POLUFINALE DUBAIJA: Rubljov savladao Holanđanina Botika van de Zandšulpa

Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u polufinale ATP turnira u Dubaiju, pošto je danas u četvrtfinalu nadigrao Holanđanina Botika van de Zandšulpa sa 6:3, 7:6 (7:3).

Na putu do polufinalne faze na ATP teniskom turniru u Dubaiju 2023., Rubljov, koji igra pod neutralnim statusom na turniru u Dubaiju, izbacio je Botika van de Zandšulpa u četvrtfinalu pobedom u nizu od 6-3; 7-6 (7-3).

RUSKI TENISER SE PLASIRAO U ČETVRTFINALE DUBAIJA: Rubljov savladao Španca Alehandra Davidoviča Fokinu

– Nakon što sam pobedio u nekim nedavnim mečevima koji su bili set-dauni i brejkovi, razmišljao sam, nije gotovo, moram da napravim još jedan brejk, rekao je Rubljov posle njegovog meča.

– Imao sam prilike i nisam ih iskoristio. Počeo sam da budem pod stresom, a onda i gem na 5-4. On je igrao dobro, ja sam se stisnuo, a on me je slomio, nastavila je ruska teniska zvezda.

– Onda počinjemo iznova, ali u taj-brejku sam mogao da počnem odozdo, da igram još agresivnije i bolje… Od 3/3 mislim da sam odigrao četiri zaista dobra nadigravanja i zbog toga sam mogao da pobediti, rekao je on.

Rubljov je trenutno 6. na ATP rang listi i pobednik je 12. ATP turnira. Takođe je nastupao na brojnim grend slem turnirima, nikada nije prošao dalje od četvrtfinala.

ATP turnir u Dubaiju igra se za nagradni fond od 2.855.495 dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter