Izvor: Novosti
18.03.2023 u 15:06
0

SENZACIONALNI MEČ U INDIJAN VELSU: Oduvala najbolju teniserku sveta pre finala

Ribakina je napravila senzaciju nakon što je izbacila najbolju teniserku sveta Igu Švjontek, baš kao i na Australijan openu, a rezultat je bio 2:0 u setovima, 6:2, 6:2.

U prvom setu je napravila dva brejka, a kada se suočila sa oduzimanjem servisa ekspresno se odličnom igrom vratila i osujetila dve šanse koje je protivnica imala.

KOŠARKAŠI ATLANTE POBEDILI GOLDEN STEJT: Bogdan Bogdanović postigao 14 poena!

Što se tiče drugog seta, Ribakina je bila dominantna, vodila je sa 5:0, a prva igračica na planeti je uspela da uradi tek toliko da ublaži poraz.

Pokušala je, spasila je dve meč lopte, napravila je brejk, ali je Ruskinja načinila poslednji korak i stavila je tačku na meč.

U finalu Indijan velsa sastaće se Arina Sabalenka i Elena Ribakina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter