Izvor: slobodnadalmacija.hr
20.04.2023 u 13:46
0

NAVIJAČI MU SKANDIRALI „MESI, MESI“: Pogledajte kako je sramotno Ronaldo odgovorio (VIDEO)

Kristijano Ronaldo i Al-Nasr doživeli su prvi poraz posle više od mesec dana, Al Hilal je pobedio 2:0 za šta je Odion Igalo pogodio dva puta sa bele tačke. Pored tri izgubljena boda, Ronaldo se suočio sa bacanjem sa tribina, odakle su navijači skandirali „Mesi, Mesi“.

Na izlasku sa terena stavio je ruku na stidni deo i tako odgovorio na njihove provokacije. daleko koji je napisao da je Ronaldo uvredio Saudijce.

VLADIMIR PAVIĆEVIĆ EKSKLUZIVNO ZA BSC HAPPY PORTAL O SITUACIJI U CRNOJ GORI: „Čeka nas koalicija ili ljuta borba pobednika“

Advokat Nouf bint Ahmed najavila je na Tviteru da će podneti krivičnu prijavu saudijskom javnom tužilaštvu.

U njemu će, najavila je, prijaviti Ronalda za krivično delo protiv javnog nedoličnog ponašanja koje je u slučaju stranih državljana kažnjivo hapšenjem i deportacijom.

Ali njegov klub Al-Nasr izašao je sa potpuno drugačijim objašnjenjem.

Njegovu gestikulaciju su pripisali osetljivoj povredi u predelu prepona. Menadžment Al Nasr-a objasnio je incident novinaru Muhamedu Al-Eneziju, koji je u izjavi u ime kluba u sredu rekao: – Ronaldo je povređen.

„TITO JE VEĆI HRVAT OD PAVELIĆA“: Izjava zbog koje gori region

Duel sa Gustavom Kuelarom, igračem Al-Hilala, završen je pogotkom u veoma osetljivo područje.

Ako se 38-godišnji Portugalac zaista povredi, to znači da će propustiti polufinale Kupa Saudijske Arabije protiv Al-Vehda, što će ujedno biti i prva utakmica u kojoj Ronaldo nije u konkurenciji otkako je došao u Arabiju. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter