Izvor: Tanjug
26.01.2023 u 09:40
0

Srbija bolja od selekcije SAD u Los Anđelesu 2:1 (1:1) u prijateljskom meču! (GALERIJA)

Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena uglavnom od igrača iz Superlige, savladala je selekciju SAD 2:1 (1:1) u prijateljskom meču u Los Anđelesu.

Amerikanci su poveli pogotkom Brendona Vaskeza u 29. minutu, izjednačio je Luka Ilić iz slobodnog udarca u 43, nakon prekršaja nad Dejanom Joveljićem, a pobedu srpskom timu doneo je kapiten Veljko Simić u 46. minutu.

Mladi srpski tim pružio je odličnu igru, momci su opravdali poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija i pokazali da na njih može sa se računa.

Imali su i malo sreće, s obzirom na to da je Kejd Kauel dva puta pogodio stativu, praktično u istom napadu, u 56. minutu, kao i još dva odlična pokušaja, oba puta lopta je za malo otišla pored gola.

ĐOKOVIĆ I POL U POLUFINALU AUSTRALIJAN OPENA: Evo kad je meč

Takođe, odlično je u finišu meča nekoliko puta intervenisao i rezervni golman Srbije Dragan Rosić.

U prvom poluvremenu i Srbija je imala još dve lepe šanse, oba puta Simić, ali je sjajno odbranio novi golman Čelsija Gabrijel Slonina.

Srbija naredne mečeve igra u martu, na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, protiv Litvanije i Crne Gore.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter