Izvor: Sputnjik
27.01.2023 u 07:42
1

SRĐAN ĐOKOVIĆ SE OGLASIO SAOPŠTENJEM: „Ovde sam samo kako bih podržao svog sina“

Otac srpskog asa je na trenutak bio u društvu čoveka sa zastavom Rusije na kojoj je Vladimir Putin i rekao „živeli, ljudi“ i udaljio se.

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, izdao je saopštenje povodom događaja od utorka uveče u Melburn parku.

Otac srpskog asa je na trenutak bio u društvu čoveka sa zastavom Rusije na kojoj je Vladimir Putin i rekao „živeli, ljudi“ i udaljio se.

Kasnije su ti navijači izbačeni iz kompleksa.

OVO MU NEĆE OPROSTITI Otac Novaka Đokovića u centru „skandala“ u Melburnu!

– Ovde sam samo kako bih podržao svog sina, nisam imao nameru da izazovem takve naslove i smetnje. Bio sam napolju s Novakovim navijačima, kao što sam radio posle svih mečeva svog sina, kako bih proslavio pobedu i slikao se sa njima. Nisam imao nameru da budem upleten u sve ovo – navodi se u saopštenju i dodaje se:

– Moja porodica preživela je užas rata i mi samo želimo mir. Kako ne bi bilo nikakvih smetnji na polufinalu za mog sina ili bilo kog drugog igrača, odabrao sam da meč gledam od kuće. Želim sjajan meč i navijaću za svog sina, kao i uvek.

Novak od 9.30 po srednjoevropskom vremenu igra u polufinalu Australijan opena sa Tomijem Polom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SRĐAN ĐOKOVIĆ SE OGLASIO SAOPŠTENJEM: „Ovde sam samo kako bih podržao svog sina“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter