Izvor: Alo.rs
08.02.2023 u 11:38
0

SRPSKA ODBOJKAŠICA KOJA SE NALAZI U TURSKOJ JOŠ UVEK JE U ŠOKU: „Velika katastrofa, poznajem sportiste koji su još uvek zarobljeni u ruševinama“

Srpska odbojkašica Bianka Buša, koja brani boje turskog PTT-a nalazi se u Ankari.

– Stvarno smo svi potreseni. Ovakvu tragediju Turska nije doživela u skorije vreme. Trenutno je sve obustavljeno, dani žalosti su narednih sedam dana. Kod mene u Ankari zemljotres se nije mnogo osetio, bila su samo dva manja potresa, ali, pošto gledam televiziju, na jugu Turske je stanje stvarno katastrofalno. Mi smo sada dobili par dana slobodno, verovatno dok se ne organizuju klubovi i Liga. Tu smo i čekamo – rekla je Buša za medije.

FOTOGRAFIJA KOJA JE RASPLAKALA CEO SVET! Sestra 17 sati golim rukama štitila mlađeg brata od ruševina (VIDEO)

Nastavila je u istom ritmu.

– Veoma teško sve ovo preživljavamo, zato što znamo par odbojkašica, odbojkaša, koji su dole izgubili živote, koji su zarobljeni u ruševinama. Zatrpani su igrači dva muška i dva ženska tima, jedna velika katastrofa. Neke saigračice tamo imaju porodice, rođake, tako da je sve sveže i previše emotivno. U Ankari je sve tiho, ceo grad je utihnuo, baš je tužna situacija u celoj državi. Srećom na jugu Turske nije bilo srpskih igrača – kaže Buša.

Posle strašnog zemljotresa u Turskoj je proglašena žalost od sedam dana.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter