Izvor: Kurir.rs/Story.hr
08.02.2023 u 10:06
0

„SVAKOG TRENA MOGU DA UMREM, IMAM VELIKE BOLOVE“: Poslednji dani Ćira Blaževića kidaju dušu!

Nekoliko dana pred smrt dao je svoju poslednju izjavu za medije. Otkrio je da mu je jetra puna metastaza i da se rak proširio na kosti.

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Miroslav Ćiro Blažević umro je danas u Zagrebu u 88. godini, nakon duge i teške bolesti.

Legendarni hrvatski stručnjak više od deceniju hrabro se borio sa karcinomom. Prvi put mu je dijagnostifikovan tumor prostate 2011. godine. Godinu dana kasnije operisan je i zbog melanoma u početnoj fazi. Teška bolest se vratila 2019, ali veliki borac se nije predavao. Dva puta je uspeo da iz te bitke izađe kao pobednik, ali treći, nažalost, nije. Rak se proširio, zahvatio kosti i jetru i nije mu bilo spasa.

Nekoliko dana pred smrt dao je svoju poslednju izjavu za medije. Otkrio je da mu je jetra puna metastaza i da se rak proširio na kosti.

„Tako mi je teško. Ova j**ena bolest me je celog zaokupirala. Mučim se, patim. Imam velike bolove, eto. Ne mogu, noge me ne drže više od silne vode, idem na infuziju… Situacija je teška, da budem iskren. Vrlo, vrlo teška… Rak mi je otišao na sve kosti i na najgore i najopasnije mesto – jetru. Uništava sve polako i sigurno“ rekao je Ćiro medijima.

„Svakog trena mogu da umrem“, poručio je tada proslavljeni trener.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter