3°C

Beograd

Photo: telegraf.rs/printscreen

Izvor: telegraf.rs

ONE SU SEKS BOMBE TENISA! Evo kako danas izgledaju!

Pred start Australijan opena, prisetićemo se nekih od najseksi teniserki, koje su mnogi jedva čekali da gledaju kraj malih ekrana.

Nakada su žarile i palile teniskim terenima jače od australijskog sunca. Neke su dolazile do najvećih trofeja, neke su bile manje uspešne, ali nikoga nisu ostavljale ravnodušnim svojom pojavom i mnoge su svoj izgled dobro naplatile, mnoge i više nego od samog tenisa.

Ipak, lepota često ume da upropasti teniserku u sportskom smislu, jer mnoge ne mogu da se nose sa slavom i pažnjom koju dobijaju od marketinških kompanija i sponzora, kao i fanova, pa onda trpe rezultati.

Takav je danas primer sa Kanađankom, Eženi Bušar, trenutno jednom od najlepših teniserki sveta, koja je sada 211. na VTA listi, koju nećemo gledati na Australijan openu.

Svakako je Ana Kurnjikova jedan od najpoznatijih primera kako je seksipil uticao na njene slabije rezultate u tenisu, i uspešnost van terena, jer je zaradila ogroman novac i udala se za jednu od najvećih muzičkih zvezda današnjice - Enrikea Iglesijasa.

Pred start Australijan opena, napravili smo kompilaciju nekih od najseksipilnijih teniserki koje su danas u penziji. Izgled nekih od njih se danas izmenio zbog godina, ali su zadržale lepotu i danas. Bez dileme, teniserke koje su u kompilaciji najlepših svih vremena jesu i naše Ana Ivanović i Vojislava Lukić.

Pogledajte i koje su neke od najlepših teniserki koje su se penzionisale i kako su izgledale nekada, a kako izgledaju danas.

Ana Kurnjikova- nekada:

Ana Kurnjikova- danas: 

Flavija Peneta- nekada: 

Flavija Peneta- sada: 

Gabrijela Sabatini- nekada:

Gabrijela Sabatini-sada: 

Ana Ivanović- nekada: 

Ana Ivanović- sada:

Dženifer Kaprijati- nekada: 

Dženifer Kaprijati- sada: 

Nikol Vajdišova- nekada: 

Nikol Vajdišova- sada: 

Barbara Šet- nekada: 

Barbara Šet- sada: 

Danijela Hantukova- nekada: 

Danijela Hantukova- sada: 

Žizela Dulko- nekada: 

Žizela Dulko- sada: 

Vojislava Lukić- nekada: 

Vojislava Lukić- sada: 

Dominika Cibulkova- nekada: 

Dominika Cibulkova- sada: 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti