-2°C

Beograd

Photo: Twitter

Izvor: Srbija Danas

BILO JE UVRNUTO, UMALO SE NISAM SRUŠIO! Novak "prošetao" pehar Melburnom i otkrio nešto u vezi sa Federerom! (GALERIJA)

Dan posle osvajanja osme titule na Australian openu Novak Đoković se tradicionalno prošetao Melburnom i obavio fotografisanje sa peharom.  Posle defilea kroz Botaničku baštu Melburna iskoristio je priliku da još jednom popriča sa medijima. Na početku se izvinio zbog verbalnog sukoba sa sudijom tokom drugog seta.

– To je profesionalni sport, dešavaju se takve stvar, na koje nekada niste ponosni, prolazite kroz različite emocije, uspone i padove. Naravno, nisam srećan zbog toga što sam dodirnuo sudiju. Izvinjavam se još jednom ako se oseća napadnutim ili ako sam bilo koga uvredio, to je bio žar borbe. Ponekad vas neke odluke izbace iz takta. Samo sam pokušao da se vratim u ravnotežu i na kraju se sve dobro završilo po mene – rekao je Đoković.

– Nisam imao povrede, ali bilo je veoma uvrnuto šta mi se dešava. Nisam mogao da poverujem šta se dešava, odjednom sam ostao bez energije. Svaki put kada bih vratio lopticu, osetio bih vrtoglavicu – istakao je Đoković.

U tim najtežim trenucima mislio je na Rodžera Federera i njegov rekord od 20 Grend slem titula.

– Neću vas lagati i reći da nije, naravno da jeste. Znam da nisam u svojim dvadesetim godinama, stvari su drugačije malo i moram da budem organizovaniji i precizniji kada se spremam za Grend slem turnire, moram da napravim prioritete sa ovim turnirima, oni su istorijski najvažniji u našem sportu – jasan je Đoković.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar