10°C

Beograd

Photo: Twitter

Izvor: Sport.blic.rs

FEDERER DIGAO PRAŠINU: Ovim gestom napravio pometnju na društenim mrežama!

Rodžer Federer je podigao ozbiljnu prašinu na Tviteru kada je odgovorio na jedan snimak na kome uopšte ni nema Rafaela Nadala.

Poenta je i bila i te kako jasna, ali se mnogima isprva nije dopala takva šala sa drugim teniserom sveta Rafaelom Nadalom. Mislili su da je to neumesno zbog čestih povreda Španca, ali je bilo i drugih komentara.

Naime, Sija Kolisi profesionalni ragbi igrač iz Južnoafričke republike objavio je video snimak na kome se on i Federer dodaju teniskom lopticom, ovaj as je napisao:

- Nisam baš Nadal, ali...-

Nije se dugo čekalo na odgovor Švajcarca:

- Poslednje što bilo ko želi je još jednog Nadala na ATP turu - napisao je Federer.I onda je krenula lavina komentara.

SVI ŽELE DA MU VIDE LEĐA, ALI ĆE NA TO MALO PRIČEKATI: Ništa od Federerove penzije!

- Zašto si takav kakav si? Okrutan si - napisao je jedan od korisnika kome se nije dopala ova reakcija Švajcarca.

Bilo je komentara da je ovo "preterano" i da Federer to "nije trebao da uradi", da je Nadal sigurno "razočaran". Ipak, bilo je i onih na potpuno drugom polu, koji su tvrdili da ovo samo potvrđuje bliskost dva tenisera. U šali ih često nazivaju Fedalom zbog velike bliskosti, ali i rivalstva. Čak su neki išli toliko daleko da su "optuživali" Rodžera da je "potajno lajkovao navijačku stranicu Nadala".

Kada je shvatio šta je uradio Federer je nepunih šest sati kasnije odlučio da pokaže da to ni na koji način nije trebalo da bude prozivka na račun Nadala.

Federer je objavio fotografiju na kojoj se nalazi sa Rafom, ali se između njih u tom momentu nalazio i Bil Gejts, jedan od najbogatijih ljudi sveta i koosnivač "Majkrosofta".

Još jedan pokazatelj ogromnog uticaja društvenih mreža, ali i enormne popularnosti Federera koji samo jednom rečenicom može da podigne toliko prašine.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti