3°C

Beograd

Photo: aRHIVA

Izvor: b92

HRVATSKI MEDIJI: KAKO JE SRĐAN ĐOKOVIĆ OŽENIO HRVATICU, MAJKU NAJBOLJEG TENISERA SVETA

Srđan i Dijana Đoković, roditelji najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, trenutno prvog igrača ATP liste, otkrili su neke do sada uglavnom nepoznate detalje iz njihovog privatnog života.

Pričali su otvoreno o braku koji traje već 33 godine, pa je javnost, između ostalog, saznala da su se upoznali na Kopaoniku.

"Došla je da skija i polaže za instruktora skijanja, a na kraju je ostala 'nasankana'. Ugledao sam je u plavom kombinezonu, zapazio njenu figuru. Nisam uspeo da je zavedem na prvu, trebalo mi je nekoliko dana uveravanja, ali na kraju sam uspeo", ispričao je Srđan Đoković i prisetio se trenutka kada je saznao da postaje otac.

"Začeo se Novak, a Dijana je posegla za nekim ženskim trikom i rekla mi je da ja nemam nikakve obveze, da je ona odlučila da rodi dete. Sve ostalo je istorija. Dogodilo se šta se dogodilo", reka je i odao supruzi priznanje.

"To što je ona sve istrpela sve ove godine, ma to je neverovatno! Pa i mene, težak sam. Ali i sve te okolnosti u kojima smo živeli, u kojima su deca odrastala. Čak 17 godina smo boravili po tuđim stanovima. Radila je, dojila je i čuvala Novakovu mlađu braću, i još nam slala novac da bismo igrali na turnirima", naglasio je Srđan, čija je supruga poreklom s područja Vinkovaca.

"Kada su ga upoznali, moji roditelji su rekli da je lep, markantan. Doduše, nisu bili oduševljeni što se tako mlada udajem. Još nisam završila fakultet, uradila sam neke stvari koje sam zacrtala, ali neke stvari se dogode nenadano. Nikad ne znaš šta ti život nosi", rekla je Dijana, koje je sa suprugom gostovala na televiziji Nova S i ispričala jednu komičnu dogodovštinu:

"Imali smo malo vremena za upoznavanje, ali naravno da smo upoznali jedni druge s roditeljima, niko ništa nije krio. Sigurna sam da su njegovi roditelji obratili više pažnju na to odakle sam. U jednom trenutku sam čak postala 'pevaljka' jer je sestra pokojne Srđanove majke bila nagluva. Naime, kada joj je Srđanova majka rekla da sam Hrvatica, prečula je reč i zaključila da sam pevačica", prisetila se majka Novaka Đokovića.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika (1)

Ff

Previse se eksponiraju u medijima.Postaje napadno.


Ostavite komentar