Izvor: Kurir.rs
21.06.2020 u 20:25
0

GRIGOR DIMITROV IMA KORONU! SAMO NEKOLIKO dana pre igrao na Adrija turu u Beogradu!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov objavio je da je zaražen korona virusom.

– Pozdrav svima, želim da obavestim moje navijače i prijatelje da sam u Monaku ustanovio da sam pozitivan na Covid-19. Želim da svi sa kojima sam bio u kontaktu proteklih dana to znaju kako bi se testirali i preuzeli neophodne korake. Žao mi je ako sam nekome naškodio. Sada sam kod kuće gde se oporavljam. Hvala vam na podršci i ostanite zdravi i bezbedni – poručio je Bugarin na Instagramu.

OVO MORATE ZNATI

IZ PUTEVA SRBIJE UPOZORAVAJU: Desna traka u tunelu Pržojna Padina zatvorena za saobraćaj

POVRATAK RADANOVA U REDOVE CRVENO-BELIH: Raduje se saradnji sa Obradovićem

AMFILOHIJE UKAZAO NA ONO ŠTO ĐUKANOVIĆ SVAKODNEVNO DOZVOLJAVA: „Prosto, to je neverovatna priča“

POKUŠAJ ŠVERCA: Slovenačka policija pronašla 22 migranta u kamionima sa srpskim tablicama

DIREKTOR INSTITUTA ZA JAVNO ZDRAVLJE VOJVODINE OBJASNIO: Zašto je tiho prokužavanje dobra stvar i ko NIPOŠTO NE SME da se zarazi

Podsetimo, Dimitrov je zajedno sa Sašom Zverevim i Dominikom Timom prošlog vikenda boravio u Beogradu na turniru Adria Tour koji je organizovao Novak Đoković.



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter