Izvor: Alo.rs
23.06.2020 u 08:26
0

BUGARSKI TENISER UGROZIO ZDRAVLJE SRPSKOG ASA: Otkriveno da je namerno odbijao da se testira

Poslednja stvar koju je trebalo da uradi.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov ugrozio je zdravlje Novaka Đokovića i ostalih kolega, kao i svih koji su bili na turnirima Adria toura pošto je dva dana odbijao da se testira na korona virus.

Dimitrov je u petak osetio slabost, ali nije želeo da se testira, nego je to učinio tek u nedelju u Monte Karlu, gde ima prebivalište, saznaje hrvatski Jutarnji list.

U nedelju je počelo masovno testiranji i ostalih tenisera i ljudi koji ih okružuju, pa se od 30-tak testova ustanovilo da su trojica pozitivni. Osim bugarskog tenisera tokom ovog turnira pozitivni su bili Borna Ćorić, Kristijan Groh i Marko Paniki.

PROČITAJTE I OVO

ŠOK ZA KUPCE: Cene voća drastično porasle

DRAMATIČNO! POD VODOM NA STOTINE DOMAĆINSTAVA: Meteorolozi NEMAJU DOBRE VESTI za danas (FOTO)

KORONA I MEĐU KOŠARKAŠIMA: Stefan Đorđević pozitivan na testu na korona virus

U ZAJEČARU JEZIVA NESREĆA: Mladići preminuli u bolnici

SIN DIPLOMATE U BEOGRADU IMAO UDES: Povređen i suvozač! Vatrogasci ih jedva izvukli iz smrskanog vozila

HAOS U GUČI: Poplavljeno 80 domaćinstava

Dimitrov je u petak prisustvovao egzibiciji „Novak i zvezde Tura“, i taj meč je posmatrao sa klupe u društvu Done Vekić. Tada nije igrao, već je samo ušetao u teren kada se posle žreba slikao sa ostalim igračima. Već tada je 29-godišnji Bugarin iz Haskova bio loše, imao temperaturu, ali nije želeo da ode na testiranje.

Naprotiv, Dimitrov je u subotu zaigrao protiv Borne Ćorića, ali je taj meč izgubio posle 36 minuta i zatim odustao od večernjeg meča.

Dimitrov je zatim u nedelju ujutru zvanično saopštio da neće igrati protiv Đokovića, a zatim se u 7.20 privatnim avionom uputio ka Monaku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter