20°C

Beograd

Photo: Printscreen

Izvor: blic

"STRAŠNO JE ŠTA RADE MOM SINU"!Oglasila se i majka Novaka Đokovića

Nakon što su Novak i Jelena Đoković objavili da su pozitivni na korona virus, kako srpska, tako i svetska javnost se zabrinula, zapravo onaj deo koji našeg tenisera doživljava kao sportskog heroja. Majka najboljeg srpskog tenisera Dijana Đoković kaže da se Novak i Jelena osećaju dobro iako su im testovi pozitivni na Covid 19.

- Svi se se osećamo dobro, kao i njih dvoje. To što je Novak pozitivan ne znači da je bolestan. On je mlad i zdrav čovek pa se to lakše podnosi. Uostalom, mislim da je ovaj virus pri kraju, pa su ovo samo neki "repovi" korone koji nisu tako jaki kao na početku. Zato se oni i osećaju dobro, kao i mi - kaže Dijana i dodaje da se ipak testirala jer je bila u kontaktu sa sinom.

SAZNAJTE I OVO...

OGLASIO SE KIM: Vojne akcije PROTIV Južne Koreje...

UŽAS! NESTAO BRAČNI PAR iz Studenice! Sumnja se da ih je ODNELA bujica!

Brazil POTPISUJE ugovor o PROIZVODNJI probne vakcine protiv korona virusa! Testiranja već počelo na 3000 ljudi!

- Mi smo se testirali jer smo bili tamo ali smo negativni, kao i deca, i ona su negativna. Svi se osećamo dobro i svima želimo dobro zdravlje.

Dijanu smo pitali i kako komentariše napade svetskih medija na Novaka zbog organizovanja turnira, čime ga smatraju glavnim krivcem za širenje korona virusa.

- Strašno je i prestrašno to što pišu, ali na to smo navikli. Kao da su jedva dočekali. Njima očigledno Novak smeta - zaključila je Đokovićeva.

 

Komentari korisnika (2)

Zaga

Znam kako vam je kao majci,teško podnositi sve neopravdane osude vašeg i našeg heroja Novaka,ali,sve ono što mu pripisuju ne umanjuje njegov sjaj i njegovu veličinu.To što ga ne vole, znači da se ne mire s njegovom snagom i popularnosti,niti s činjenicom da ga nikad neće uspjeti stići u bilo čemu.Vi ste jedna ponosna i srećna majka,kojoj želim svu sreću novog svijeta,kao i vašoj kompletnoj porodici.

Nena Nemacka

familiji Đokovic bi poručila da neobracaju pažnju na ovu ljubomornu stoku,uvek su i bili ljubomorni na Đoleta ,žalosno da pd ovih pametnjakovica niko negativno onog ološa Bugarina nekritikuje


Ostavite komentar