Izvor: Kurir.rs
07.08.2020 u 07:31
0

GOFAN OTKRIO KO MU JE OMILJENI TENISER: Imao sam Federerove postere

Belgijski teniser David Gofan priznao je da je fan Rodžera Federera. 

Na veliku scenu David Gofan stupio je na Rolan Garosu 2012. godine, a redom su padali Radek Štepanek, Arno Klemon, Lukaš Kubot, ali ne i Rodžer Federer.

OVO MORATE ZNATI

STRAVIČAN UDES KOD KRUŠEVCA: Ima poginulih!

Gori zgrada Svetskog trgovinskog centra (VIDEO)

IVANOVIĆ U ZVEZDI? Nakon najnovije informacije iz centra Beograda – više nema sumnje

SMANJUJE SE BROJ PACIJENATA NA RESPIRATORIMA Testirano više od 10.000 ljudi!

MILO NE PRESTAJE: Nova ODLUKA Crne Gore u vezi sa Srbijom!

„Igrao sam jako dobro pre tog Garosa, bio sam u naletu, a to što sam ušao u žreb kao laki luzer samo me je oslobodilo. Imao sam Federerove postere u sobi, i dalje sam njegov fan. Pre toga nikada ranije nisam igrao s njim i to se konačno desilo. Bio sam blizu osvajanje drugog seta, ali on je mnogo iskusniji i okrenuo je situaciju“, otkrio se Belgijanac u razgovoru za „Tennis Majors“.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter