14°C

Beograd

Photo: Twitter/Printscreen

Izvor: Alo.rs

NOLETOV BRAT OD DRUGE MAJKE: Sada je i Bogdanovića uzeo pod svoje! Pojavila se prepiska (FOTO)

"Moj čovek", napisao je Šervin.

Novak Đoković je pokrenuo buru pre nekoliko meseci kada je imao nekoliko Instagram lajvova sa Šervinom Džafarijehom, persijskim guruom i njih dvojica su se međusobno nazivali braćom. Zapadna javnost nije blagonaklono gledala na ovo i zamerila je Srbinu što promoviše "persijskog Imaza" i zajedno sa njim se bavi "pseudonaučnim" temama.

Sada je izgleda Šervin "uzeo pod svoje" i Bogdana Bogdanovića, sudeći po objavi na Instagramu. Naime, Bogdan je izbacio sliku, a guru se ispod uključio i napisao u komentar "moj čovek". Takođe, Bogdan je već pratilac Šervina na istoj društvenoj mreži.

Podsetimo, Giri Nejtan u autorskom tekstu pisao taj čovek promoviše pseudonauku i reklamira svoje proizvode za koje Nejtan tvrdi da su "smeće".

"Ovaj čovek, Šervin, reklamira nootropičko smeće od kompanije koja se zove „Cymbiotika”. Kako su „dvojica braće od različitih majki” nakupile hiljade ljudi u svoj prenos, počeli su da pričaju o čistoj pseudonauci, te su hrabrili jedan drugog da pričaju o tome. Đoković u majici Mikija Mausa, pričao je kako pozitivne emocije mogu da očiste toksine u jelu. Džafarijeh je sa svojom kompjuterski izabranom bradom dao pristanak molitvom svojih ruku i klimanjem glavom", piše u tekstu Nejtana.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar