Izvor: Kurir.rs
12.08.2020 u 18:00
0

KORONA STAVILA KATANAC U PARIZU: Poslednja nada za Rolan Garos u oktobru

Francuske vlasti su objavile da je zbog situacije sa koronavirusom sve do kraja oktobrazabranjeno okupljanje više od 5.000 ljudi.

Ovakve mere trebalo je da budu ukinute 31. avgusta, ali su one produžene i sada će zahvatiti i održavanje teniskog Rolan Garosa, koji je na programu 27. septembra.

Ipak, navodi se da će postojati određene situacije kada će na određenim okupljanjima biti dozvoljeno prekoračenje broja od 5.000 gledalaca.

SVE O SPORTU

ZVEZDA POČELA PRIPREME: Saša postrojio igrače na Kopaoniku! (FOTO)

TUGA: Mladi reprezentativac poginuo u sudaru sa vozom!

LOM NA SVADBI: Zdravko Mamić zgrabio mikrofon i zapevao srpski hit! (VIDEO)

– I dalje blisko sarađujemo sa francuskom vladom – stigao je odgovor organizatora.

Prema nezvaničnim informacijama, Teniski savez Francuske planira da održi turnir sa ograničenim brojem gledalaca, koji će morati da konstantno nose maske i poštuju druge zdravstveno-bezbednosne protokole.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter