Izvor: Tanjug
31.08.2020 u 08:39
0

Francuski teniser Benoa Pero pozitivan na korona virus

 Francuski teniser, 31. godišnji Benoa Pero, bio je pozitivan na testiranju za kovid-19 i propustiće Ju-Es Open koji u ponedeljak počinje u Njujorku.

IZBORI U CRNOJ GORI…

NA LICU MESTA – SVAKI GLAS JE VAŽAN! Pratite uživo prebrojavanje GLASAČKIH LISTIĆA! (GRAFIKA+VIDEO)

EVROPSKI MEDIJI O ĐUKANOVIĆU: On je AUTOKRATA sa najdužom vladavinom u Evropi! Naspravio je PRIVATNU i KORUMPIRANU državu!

UŽAS NA IZBORIMA U CRNOJ GORI: Policajci starca (80) vukli po podu i odveli sa biračkog mesta!

POBUNA U VOJSCI CRNE GORE! Kapetanu i vojnicima nisu dali da glasaju, oni napustili položaj i otišli

SKANDAL U CRNOJ GORI! Dokazana Milova PREVARA i KRAĐA NA IZBORIMA!(FOTO+VIDEO)

Pero je bio postavljen za 17. nosioca i u 1. kolu je trebalo da igra protiv Poljaka Kamila Majčržaka, a njegovo mesto zauzeće Španac Marsel Granoljers.

Francuski teniser bio je u Njujorku na prethodno odigranom Sinsinati masters turniru, ali je već u prvom kolu, zbog zdravstvenih problema, predao meče Hrvatu Borni Coriću početkom drugog seta, nakon što je prvi izgubio sa 6:0.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter