Izvor: mediji
28.09.2020 u 14:01
0

VOLEJ DOMENIKA TIMA Sramna izjava Austrijanca! (FOTO)

Mnogi Dominika Tima vide kao nekog ko će pomrsiti račune Novaku Đokoviću i Rafaelu Nadalu na velikim turnirima. Austrijanac je nedavno osvojio US open, prvi Grend slem u karijeri.

Ako nekoga mogu da raduju Timove potencijalne GS titule, to je svakako Rodžer Federer.

Legendarni Švajcarac je i dalje prvi na večnoj listi sa 20 osvojenih trofeja, međutim, godine i povrede čine svoje, tako da je pitanje vremena kada će ga Novak i/ili Rafa prestići.

– Rodžer mi je čestitao titulu na US openu. Obećavam da ću uraditi sve da Federer ostane broj 1. (smeh) Nijedan drugi igrač ne može da se poredi sa Rodžerom. On je jedinstven, igra mnogo lepši i elegantniji tenis od mene – rekao je Tim.

Nadal trenutno ima 19, a Đoković 17 Grend slem trofeja.

Tim će u prvom kolu Rolan Garosa igrati protiv Marina Čilića, „Bik sa Maljorke“ će se sastati sa Egorom Gerasimovim, a najbolji igrač sveta igraće sa Mikaelom Imerom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter