Izvor: Tanjug
22.11.2020 u 07:31
0

MEDVEDEV SAVLADAO NADALA: Zakazao finale sa Timom

Ruski teniser Danil Medvedev savladao je drugog igrača sveta Španca Rafaela Nadala nakon preokreta 3:6, 7:6, 6:3 nakon više od dva i po sata igre.

Rus je tako došao do prve pobede nad Nadalom i u nedelju će od 19 časova prtiv Austrijanca Dominika Tima, koji je savladao Novaka Đokovića 7:5, 6:7, 7:6 igrati veliko finale.

UPOKOJEN SRPSKI PATRIJARH

DAČIĆ NA HAPPY TV: Odlazak Irineja je veliki gubitak za nas, patrijarh je doprineo jačanju i stabilizaciji SPC (VIDEO)

KRIVOKAPIĆ U BEOGRADU: Odao počast preminulom patrijarhu Irineju (FOTO)

Pompeo uputio saučešće SPC povodom smrti patrijarha Irineja

ISP: Irinej bio odan pricipima pravde, istine i solidarnosti

SRBIJA SE OPRAŠTA OD PATRIJARHA, ČUDESAN TRENUTAK NA VRAČARU: Tužan dan obasjao zrak

Nadal je u ključnom trenutku prvog seta stigao do brejka, poveo sa 5:3, a onda lagano dobio set i sa psihološkom prednošću ušao u nastavak. Tamo je gubio sa 3:0, ali nije bilo dovoljno Medvedevu, pa je onda od 4:1 prepustio Nadalu naredna četiri gema, pa je Španac servirao za pobedu i plasman u finale, samim tim približavanje Novaku Đokoviću na prvom mestu ATP liste.

Ipak, pitao se Rus. Bez izgubljenog poena pravi brejk, uspeva da uvede set u taj brejk gde je bio bolji rival, a onda je rutinski priterao Nadala uza zid i dobio treći set sa 6:3.

Tim i Medvedev sastali su se do sada četiri puta, tri puta je slavio Austrijanac. Ko god da pobedi biće mu to prva titula na Završnom turniru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter