Izvor: Novosti.rs
13.12.2020 u 12:15
0

MENJA POSAO: Viktor postaje selektor reprezentacije Srbije

Proslavljeni srpski teniser Viktor Troicki bi mogao da postane novi selektor naše teniske reprezentacije.

Ovu vest preneo je jedan portali naveo da planira uskoro da završi karijeru i da se posveti trenerskom poslu.

Nakon toga, plan mu je da preuzme mesto selekora Dejvis kup repreznetacije Srbije.

Tako nešto nije neuobičajeno, uostalom, i Nenad Zimonjić je svojevremeno, pre tri godine, kada je stigao na čelo reprezentacije, i dalje bio aktivni igrač.

Ove glasine su samo nastavak onoga što je Viktor nedavno rekao.

– Svestan sam da polako dolazi vreme kada završavam profesionalnu karijeru. Sada mi je prioritet da se što bolje spremim za novu sezonu. Dao sam sebi nekih pet, šest meseci rok, da vidimo kako ću se ja osećati, ali i koje rezultate ću da postignem. Od toga mi mnogo zavise i planovi. Ako krene dobro, to je super, ali ako vidim da ne ide i da se mučim, mislim da ću tada najverovatnije prestati sa aktivnim igranjem. Što se tiče mojih budućih planova, naravno da ću ostati u tenis. Ceo život sam u njemu i smatram da ću najviše dati u onome gde sam najbolji. Sada, na koji način, imam neke planove, ali ne želim da još pričam o njima. Polako, sve u svoje vreme – rekao je Troicki 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter