Izvor: Happy BSC
12.02.2021 u 17:47
0

DRAMA U SETOVIMA: Novak pobedio uprkos POVREDI

Prvi teniser sveta Novak Đoković pobedio je sa 3:2 (7:6, 6:4, 3:6, 4:6, 6:2) u 3. kola Australijan opena protiv Amerikanca Tejlora Frica.

PROČITAJTE I OVO

DR NESTOROVIĆ U „POSLE RUČKA“: Ovo nije normalno, nije zdravo, pa mi smo zaključani!

KONAČNO! TAJNA NA KOJU SMO ČEKALI 30 GODINA Šokantna priča špijuna S-1 (IZA BRAVE, SUBOTA 20.50 SATI)

RADA I KEBA U „MUZIČKOM SPECIJALU“ Spektakularan KONCERT UŽIVO na televiziji Happy (20:50 časova)

IZDAT NALOG za privođenje Čedomira Jovanovića!

Prvi set je osvojio tek posle taj-brejka iako je imao 5:3 u gemovima. Ipak, kada je bilo najvažnije odlučujućem 13. gemu Novak je poveo sa 6:0 i na kraju slavio sa 7:1.

Nije bilo lako ni u drugom setu. Slavio je Đoković sa 6:4, ali pri rezultatu 4:3 bilo je 15:40 na servis Srbina i bilo je napeto. Opet je pokazao zašto je najveći.

Nije uspeo Novak da ponovi završnicu iz prethodna dva seta i u trećem je Fric sa jednoim brejkom uspeo da dođe trijumfa od 6:3. problem predstavlja i manja povreda Đokovića zbog koje je i ražio medicinski tajm-aut.

SAZNAJTE JOŠ

SVAKA ČAST MAJSTORE! Pogledajte šta je FAN HEPI TELEVIZIJE URADIO u DVORIŠTU porodične KUĆE! (FOTO)

TAJNE BOKSA: On stvara šampione, ali i SUDI! (VIDEO)

SMRZAVAĆEMO SE MI JOŠ! Ovo je vremenska prognoza za 6 meseci, sledi ledeni period, a ni baba Marta nam neće mira!

TRAGEDIJA KOD POŽEGE: Maturant (18) napisao oproštajno pismo, pa se OBESIO!

Kada je došla ponoć u Melburnu publika je izbačena zbog petodnevnog „lokdauna“ u državi Viktoriji. Sve se desilo pri rezultat 3:2 za Fraica u četvrtom seu, ali uz brejk prednosti. Priveo je rutinski kraju Amerikanac set (6:4) i ostalo je da pobednik bude odlučen u petom.

Ti je Đoković pokazao da nije kao Nik Kirjos i rutinski je sa 6:2 slavio.

Do meča sa Đokovićem je proveo na terenu više od osam sati zbog drame sa Rajlijem Opelkom (3:2), ali i sjajnog duela sa Albertom Ramos-Vinolasom (3:1).

Protivnik Đokovića u osmini finala biće Miloš Raonić koji je sa 3:1 savladao Mađara Martona Fučoviča.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter