Izvor: B92
18.02.2021 u 15:16
0

SNIMAM DOKUMENTARAC! Novak u svom fazonu posle RAZBIJANJA RUSA i plasmana u finale

O povredi trbušnog mišiča Novaka Đokovića na Australijan openu, mnogo se pričalo prethodnih dana.

VESTI DANA

ESKLUZIVNO! Srpski patrijarh biće jedan od trojice ovih episkopa!

(UŽIVO) SPC DANAS BIRA PATRIJARHA: Počelo glasanje u Hramu! (FOTO, VIDEO)

GLAVAŠ za Happy TV: Proces vakcinacije i problemi nakon primljenog cepiva (VIDEO)

ZEMLJOTRES U HRVATSKOJ! Osetio se i u BiH

Gotovo da nije bilo svetskog ni domaćeg medija koji nije naširoko pisao o tome, ali čini se da je posle svega nekoliko dana, Novak sve to ostavio iza sebe.

Na terenu se kretao bez vidljivih problema, delovao je u svom stilu, prepoznatljivo, udarci su mu bili sigurni i nije se plašio ni klasičnih streč pozicija, što ukazuje da je sada daleko bolje nego posle meča sa Fricom.

Novak je na konferenciji za strane medije upitan o tome da kaže da li je u pitanju istezanje ili kidanje mišića, ali je odbio da odgovori.

Tačnije, rekao je da će o tome pričati opo završetku turnira.

Kasnije je, u razgovoru sa srpskim novinarima, upitan da opiše koliki je deo dana posvećivao oporavku u protekloj nedelji.

„Oporavak predstavlja 100 posto mog dana, pet dana sam sve svoje vreme proveo u oporavku! Snimam dokumentarac, sve će se to videti na ekranima, do kraja ove godine, mogu da najavim i to“, otkrio je Novak.

PROČITAJTE JOŠ

GAZI ZVEZDO GAZI: Crveno-bela mašinerija SPREMNA za Milaneze!

Dr Kisić poručuje: I posle vakcinisanja MOŽEMO prenositi virus!

VUČIĆ razgovarao sa šefom diplomatije Severne Makedonije: Teme dijalog i ekonomija!

Mnoge velike zvezde sporta su snimale slične dokumentarce, u svetu tenisa, jedan od svežijih primera bio je Endi Mari, koji je snimao sve o paklu koji je preživljavao zbog povrede u proteklih nekoliko godina.

Sada se o Novak otvara oku kamere.

„Beležim dosta stvari koje doživljavam u ovom periodu, u poslednjih nekoliko meseci, pa ćete imati prilike sve to da vidite“, obećao je branilac pehara u Melburnu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter