15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

Miomir Kecmanović: Uživaću dok sam u Beogradu!

Miomir Kecmanović očekuje da će uživati dok je u Beogradu, da ima vremena da provede sa porodicom i prijateljima, kao i da će prvi put moći da igra ATP što će mu svakako prijati za dalji nastavak sezone.

U FOKUSU

UMRO ČUVENI SRPSKI KOMPOZITOR: Zoran Simjanović izgubio bitku sa koronom

KORONA BROJKE SVE BOLJE: Danas 2.732 novozaražena, preminulih 35

STRAVIČNA NESREĆA KOD BAČKE TOPOLE: Motorom sleteo sa puta, devojka (23) suvozač preminula u bolnici

MUTIRAN TIP VIRUSA KOSI: Ovde je najveće žarište opasnog P1 soja

PROLEĆE ILI JESEN? Do kraja dana obrt, a sledeće nedelje stiže zahlađenje

Kecmanović sarađuje sa Davidom Nalbandijanom, nekada trećim teniserom sveta. „Zbog nekih obaveza on se vratio u Argentinu, ali doći će u Madrid i Rim, i doći će za drugi turnir u Beogradu.Nije stalno tu, ali radimo na tome da možemo da napravimo progres i bolji rezultat“, istakao je Kecmanović i dodao da mu je Nalbandijan dosta pomogao u razmišljanju na terenu, kako se gradi poen i kako da se razmišlja o poenu, kao i da je krenuo da razmišlja i igra u tom smeru i da će vremenom moći dosta da napreduje.

Šljaka nije najomiljenija podloga I dalje Kecmanović ne voli šljaku. „Šljaka mi nije najomiljenija podloga iako sam imao bolje rezultate. Više sam se prilagodio i pokušavam neke druge stvari da odradim u odnosu na beton“.

Ukoliko se u drugoj polovini turnira sastane sa Novakom Đokovićem, dodao je da ne oseća veliki pritisak: „Novak je postigao gotovo nezamislivo, trudim se da ne razmišljam o tome. Trudim se da radim na stvarima koje mogu da unaprede moju igru i nadam se da ću ostvariti bar deo onoga što je postigao Novak“, zaključio je Kecmanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar