9°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen /Sport Klub

Izvor: Tanjug

HUMANOST NA DELU: Novakova Fondacija donirala loptice najmlađim teniserima Srbije i organizovan javni čas "Putem šampiona"

Novak Ðoković Fondacija na terenima „Teniskog centra Novak“ donirala vodećim klubovima u Srbiji teniske loptice za njihove najmlađe članove i organizovala im javni čas tenisa u okviru aktivnosti jedinstvenog programa fondacije - "Putem šampiona".

VAŽNO:

Samo u "Dobro jutro Srbijo" DETALJAN PLAN KRIMINALNIH GRUPA! Imamo duboko organizovani kriminal preko klubova i navijača!

STIŽE 20 EVRA POMOĆI DRŽAVE! Pogledajte kakva će biti prijava i koliko ćemo svi u zbiru da dobijemo!

VUČIĆ NAJAVIO! Svim punoletnim građanima još 20 evra u decembru!

GRMEO JE DVORANOM "MARŠ NA DRINU"!Odbojkašice dominirale nad Dominikanskom Republikom (VIDEO)

Kako je saopšteno, dodela loptica klubovima u Srbiji planirana da bude proširena u narednom periodu i na one iz regiona, zaokružuje kampanju koja ima za cilj da inspiriše buduće šampione da se bore za svoje snove i da kroz igru istraju u svojim ciljevima i zbliži decu sa ovih prostora kroz sport i zdrav način života.

Važnost bavljenja sportom jedan je od ključnih motiva misije Novaka Ðoković i fondacije, kao podsticaj mladim ljudima da veruju u sebe i aktivno se priklone vrednostima koje slave trud, rad, kreativnost, zajedništvo, saradnju, fer-plej i toleranciju.

"Presrećni smo i ponosni štćto smo ispred Novak Ðoković Fondacije i programa „Putem šampiona“ uručili donaciju dečijih teniskih loptica za teniske klubove u Srbiji koji aktivno rade na omasovljenju tenisa i koji su svojim kvalitetnim radom sa najmlađim kategorijama potvrdili da se nalaze na jedinom pravom putu šampiona koji kroz igru vodi do uspeha", rekla je Ana Jovanović, menadžerka i autorka projekta „Putem šampiona“ i bivša reprezentativka naše zemlje u tenisu.

"Proširenje projekta donacije i na renomirane klubove iz regiona izražava i Novakova lična iskustva i uverenja da sport povezuje ljude, briše prepreke i granice - i neraskidivo ih zbližava u jedan pobednički tim na svim svetskim meridijanima, bilo da se oni nalaze u našem delu sveta ili - kao Novak trenutno u Tokiju!“ istakla je Jovanović.

Javni čas tenisa okupio je preko 30 dece uzrasta od 6 do 12 godina, nastajućih asova njima omiljenog sporta, koja su uživala u prikazivanju svojih teniskih vrlina, sticanju novih znanja od renomiranih trenera Teniskog centra Novak i poslala poruku ljubavi i podrške najboljem igraču sveta u zahvalnost aktuelnom šampionu od budućih šampiona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar