Izvor: blic
29.07.2021 u 15:29
0

NOVAK I NINA U POLUFINALU! Srpski teniseri dominiraju na Olimpijadi

Novak Đoković i Nina Stojanović plasirali su se u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju, i to pobedivši nemačke reprezentativce Lauru Zigemund i Kevina Kravieca sa 6:1, 6:2.

Niti je Đoković prikazao slabiji nivo tenisa od onog kojim se ranije tokom dana, po nesnosnoj vrućini i ogromnoj vlažnosti vazduha, plasirao u polufinale pojedinačne konkurencije, niti je Nina Stojanović bila na nižem nivou od svog dubl-partnera.

VAŽNO:

POTPISANI SPORAZUMI U SKOPLJU! Vučić: Od 2023. nema više granica za građane Srbije! OPEN BALKAN – NOVO IME ZA MINI ŠENGEN (VIDEO)

Lučić: Počelo osnivanje Telekoma u Severnoj Makedoniji

ADVOKAT ZORA DOBRIČANIN RAZJASNILA NEDOUMICE U SLUČAJU BELIVUKA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Zvali su me da ih branim – evo zašto sam ODBILA!

SUTRA OPTUŽNICA PROTIV BELIVUKA I MILJKOVIĆA? Istraga sprovdena protiv ukupno 31 osumnjičenog!

Naprotiv, briljirala je naša najbolja teniserka u obe faze, pre svega u defanzivnoj fazi uvodnog dela meča, kada je napravljen i psihološki pritisak suparnicima.

A upravo je taj „mentalni rat“ bio jako važan. Jer, ma koliko Novak bio najbolji igrač sveta, igra parova je priča za sebe i samo savršeni sklad dva aktera donosi uspehe.

A Đoković i Stojanovićeva su baš tako plesali po terenu, savršeno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter