Izvor: Novosti
30.07.2021 u 15:20
0

OSTAJE BORBA ZA BRONZU: Novak i Nina izgubili u polufinalu!

Nina Stojanović i Novak Đoković nisu uspeli da se plasiraju u finale miks dubla na Olimpijskim igrama pošto su u polufinalu poraženi od ruske kombinacije – Elene Vesnine i Aslana Karaceva.

VAŽNO:

VUČIĆ U VELIKOJ PLANI: Ponosan sam – Imamo preko 80.000 gradilišta u ovom trenutku i NAJJEFTINIJU ELEKTRIČNU ENERGIJU U EVROPI! (VIDEO)

ĐOKOVIĆ OSTAJE BEZ ZLATNE MEDALJE

SAVETNIK ZA ISTRAGE U „VIKEND JUTRU“: Mafijaši NAMEŠTAJU PRIČU da bi se politički udarilo na predsednika Vučića!

MALI O NOVOJ POMOĆI ZA GRAĐANE: Sistem za prijavljivanje, i kada možemo da očekujemo novac na računima!

– Vesnina i Karacev su slavili 2:0 u setovima (7:6, 7:5).

Velika drama viđena je u prvom setu. Rusi su prvo oduzeli servis srpskom miksu za 2:1, ali su se Nina i Nole brzo vratili i u sledećem gemu nadoknadili brejk zaostatka. Do kraja tog seta parovi su čuvali svoj servis i pobednik je odlučen u taj-brejku koji su Vesnina i Karacev dobili rezultatom 7:4.

Nisu Srbi želeli da okače belu zastavu i na početku drugog seta, u prvom gemu, imali su tri brejk lopte pri rezultatu 0:40. Iskoristili su treći i to na servisu Karaceva.

Rusi su ipak uspeli da nadoknade brejk zaostatka i izjednačili su na 4:4, a potom su i poveli u sledećem gemu na svoj servis. Đoković je servirao posle toga za ostanak u meču i bio je uspešan, baš kao i Vesnina u narednom gemu.

Nažalost, Rusi su potom uzeli brejk za 2:0 u setovima i borbu za finale.

Drugi finalni par su Rusi par, Anastasija Pavljučenkova i Andrej Rubljov, koji su savladali Australijance, Ešli Barti i DŽona Pirsa – 2:1 (5:7, 6:4, 13:11).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter