Izvor: informer
26.08.2021 u 18:21
0

NOVAK SAZNAO PROTIVNIKE: Evo ko je prvi rival na putu ka „kalendarskom slemu“!

Srpski teniser Novak Đoković saznao je protivnike na putu ka „kalendarskom slemu“

Sada je sve spremno za Novakov napad na tenisku istoriju! Poslednji grend slem u godini počinje 30. avgusta, a danas je u Njujorku obavljen žreb te je najbolji teniser današnjice saznao potencijalne protivnike na putu ka četvrtoj grend slem tituli u sezoni. 

VAŽNO:

KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

SASLUŠANJE OSUMNJIČENIH ZA RUŠENJE ZGRADE NA VRAČARU! Evo šta je epilog drame u Vidovdanskoj

AUTOMEHANIČAR NEGIRA DA JE U VEZI SA POLITIKOM, ali postoje fotografije!

PRELEVIĆ ISTAKAO: Prosečna plata u Beogradu 80.000 dinara!

Prvi rival Novaka Đokovića na putu ka „kalendarskom slemu“ biće jedan od tenisera koji dođe iz kvalifikacija. Ukoliko opravda ulogu favorita Srbina će u drugom kolu čekati bolji iz duela Grikspura i Žana Lenarda Štrufa.

Na Novakovoj strani žreba su još i Mateo Beretini sa kojim može da se sastane tek u četvrtfinalu. Italijan će u prvom kolu igrati protiv Žeremija Šardija. Tu je i Hubert Hurkač koji je glavni favorit uz Beretinija da stigne do meča sa Đokovićem. Novakov najveći konkurent na putu ka četvrtfinalu mogao bi da bude Aleks De Minor. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter