Izvor: Novosti
07.09.2021 u 09:38
0

JELENA POKUPILA SIMPATIJE NA TERENU: Supruga najboljeg tenisera sveta odgovorila Mekinrou (VIDEO)

– Jelena Đoković, supruga najboljeg svetskog igrača Novaka Đokovića, dospela je u centar pažnjem tokom meča u kom je srpski teniser pobedio DŽensona Bruksbija za četvrtfinale US Opena!

PROČITAJTE JOŠ:  OPLJAČKANA KUĆA NOVAKA ĐOKOVIĆA! U Marbelji na meti pljačkaša dom najboljeg svetskog tenisera! (VIDEO)

Naime, kamera je uhvatila Jelenu kako sluša razgovor koji je vodio stručni konsultant i nekadašnji teniser DŽon Mekinro, a koji je komentarisao to što je Nole gost u vili svog prijatelja Gordona Julinga.

– Nema neobrađenog kamena u rezidenciji Juling, zato je za Novaka savršeno što je tamo – rekao je Mekinro, uz napomenu da je Juling takođe bivši teniser koji sada ima svoju akadamiju, da bi se Jelena nasmejala na te reči i poručila – „Mogu da te čujem!“

– Video je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama, a ljudi su sa oduševljenjem „prihvatili“ Jeleninu reakciju početkom četvrtog seta kada je Nole već imao brejk prednosti.

I ne samo to iako je na terenu bio najbolji teniser sveta, kamere su često zumirale Jelenu. Novakova supruga je za ovu priliku obukla posebnu majicu koja je intrigirala očigledno kamermane.

U pitanju je očigledno dobar marketinški potez pošto je poznata marka „legend“ ovog puta pretvorena u „legeND“ sa inicijalima Novaka Đokovića na engleskom.

Đoković je, na kraju, slavio rezultatom 3:1, a naredni rival će mu biti Italijan Mateo Beretini kog je ove godine već dva puta pobeđivao na Grend slemovima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter