Izvor: Objektiv.rs
26.09.2021 u 15:57
0

Potresna ispovest Federera: Prvo moram da prohodam kako treba

– Najbitnije je da je najgore iza mene. Na dobrom sam putu. Potrebno mi je vreme, ne želim da brzam.

Švajcarski teniser Rodžer Federer se oporavlja od povrede kolena koje je operisao čak tri puta u poslednjih godinu i po dana.

On je viđen na tribinama gde je posmatrao meč Stefanosa Cicipasa i Nika Kirijosa u okviru Lejver kupa.

PROČITAJTE JOŠ: UDAJE SE IVANA ŠPANOVIĆ: Veselje u inostranstvu, a na svadbi peva OVA pevačica (FOTO)

– Najbitnije je da je najgore iza mene. Na dobrom sam putu. Potrebno mi je vreme, ne želim da brzam. Ovo je takođe bitno i za moj život posle tenisa. Želim da mogu da uradim sve što je moguće – izjavio je i dodao:

– Vidim da su svi srećni što sam ovde. Žele mi najbolje i čak ni ne vide štake. Gledao sam neverovatan tenis i srećan sam što sam ovde. Put se isplatio – nastavlja.

– Prvo moram da prohodam kako treba. Potom da trčim i radim vežbe za pokretljivost. Naposletku i povratak na teniski teren. Biće potrebno nekoliko meseci – zaključio je Federer.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter