Izvor: Novosti
29.11.2021 u 09:31
0

Australijan open je tek prva mina za Novaka!

Đoković juri sa Srbijom Dejvis kup trofej, ali svi se mnogo više bave pitanjem da li će se najbolji teniser sveta pojaviti u Melburnu.

Direktor Australijan Opena Krejg Tili danima priča da niko neće moći da se takmiči na prvom gren slemu sezone ukoliko ne bude vakcinisan.

Srđan Đoković, otac prvog tenisera sveta, kaže da naš as neće pristati na ucene, pa je veliko pitanje da li će se Novak pojaviti u Melburnu.

– Pričali smo sa Novakom i njegovim timom i oni jasno razumeju da ako žele da dođu na Australijan open da moraju biti potpuno vakcinisani. Znaju da je to uslov za sve, ne samo igrače, već i navijače i svo osoblje. On je rekao da je to privatna odluka za njega i da će nas na vreme obavestiti. Znam da želi da igra, to je jasno naznačio, ali sada zna uslove koje mora da prođe da bi bio u mogućnosti da igra – rekao je pre nekoliko dana Tili.

Sada se u priču uključio i  novinar Adam Zagorija koji je podelio nove informacije koje se tiču grend slem turnira u Parizu i Londonu.

– Moguće je da će Rolan Garos i Vimbldon slediti primer sa vakcinama, tako da je Australijan Open tek prva mina za Novaka Đokovića – napisao je on.

Podsećanja radi, Australijan open se igra od 17. do 30 januara 2022. godine. Đoković je rekorder po broju osvojenih pehara u Melburnu, pošto ih ima devet.

Srbin bi trebao da brani trofej u Melburnu koji je osvojio prošle godine u finalu sa Danilom Medvedevim, koga je savladao u tri seta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter