Izvor: Tanjug
19.01.2022 u 17:27
0

ATP POSLAO DOPIS: Samo vakcinisani teniseri mogu u Francusku

Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) zanično je poslalo dopis teniserima da će samo vakcinisani teniseri moći da igraju na turnirima u Francuskoj, uključujući i Rolan Garos.

Kako prenose mediji, mejl je naslovljen sa „Važno: Zahtev za vakcinacijom u Francuskoj“, a dalje se navodi da je Teniska federacija Francuske obavestila ATP o tome da će uskoro biti usvojen zakonski akt kojim se zabranjuje učešće nevakcinisanim sportistima na bilo kom sportskom događaju.

Kako se ističe, neće moći da uđe ni sa antitelima od prethodne infekcije ukoliko taj igrač nije primio bar jednu dozu vakcine.

Dodaje se da za sada nije jasno da li će igračima koji su se oporavili od virusa korona biti dopušteno da igraju, ukoliko nisu vakcinaciju, a igrači moraju da budu ili potpuno vakcinisani ili da imaju sertifikat koji potvrđuje da iz medicinskih razloga ne smeju da prime vakcinu.

Rolan Garos startuje 24. maja, a titulu brani najbolji teniser sveta Novak Ðoković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter