19°C

Beograd

Photo: djokernole/instagram

Izvor: telegraf

Oglasio se advokat Novaka Đokovića: DEMANTUJE POJEDINE NATPISE U MEDIJIMA O NAJBOLJEM TENISERU SVETA

Udari na Novaka Đokovića nastavljaju se i dve nedelje nakon sramne deportacije iz Australije, a pored zapadnih medija, ima i onih iz Srbije koji su se priklonili tome, pa su tako u poslednjem tekstu BBC-ja, gde je analiziran Novakov PCR test, u pomoć Britancima stigli i srpski novinari, kao i srpski naučnik.

Upravo zbog navodnog problema oko PCR testa, koje je demantovao i član kriznog štaba dr Zoran Gojković, koji je pre nekoliko nedelja istakao da je test Novaka Đokovića validan i izdat od strane nadležnog organa Republike Srbije.

Međutim, pojedini mediji plasirali su i informaciju da su pojedini podneli krivičnu prijavu protiv NN lica, navodno zbog falsifikovanja Novakovog rezultata na PCR testiranju.

Advokat najboljeg tenisera sveta Goran Draganić, tim povodom je dostavio saopštenje medijima u kojem je demantovao da postoji bilo kakva krivična prijava protiv Novaka Đokovića.

- Povodom objavljivanja netačnih informacija u pojedinim medijima da je protiv Novaka Đokovica podneta krivična prijava i da se protiv njega vodi krivični postupak, želim da obavestim javnost da sam od Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dobio zvanično obaveštenje da ovo javno tužilaštvo nije pokrenulo krivično gonjenje protiv Novaka Đokovića, niti je protiv njega podneta bilo kakva krivična prijava - poručio je advokat najboljeg tenisera sveta

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar