Izvor: tanjug
26.07.2022 u 10:41
0

NOVE MUKE ZA BEKERA! Preti mu deportacija iz Velike Britanije po izlasku iz zatvora

Legendarni nemački teniser Boris Beker biće deportovan iz Velike Britanije po izlasku iz zatvora, tvrdi britanski „Ekspres“.

Novakov bivši trener smešten u jedan od najgorih zatvora Britanije! Nasilja i pacova na sve strane (FOTO)

Beker se nalazi na odsluženju kazne u zatvoru „HMP Hanterkomb“, koji se nalazi sedamdesetak kilometara od Londona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bivši nemački teniser je osuđen na zatvorsku kaznu od 30 meseci, jer je prekršio uslove bankrota, skrivajući imovinu i zajmove vredne 2,5 miliona funti kako bi izbegao plaćanje dugova.

Mediji na Ostrvu tvrde da Bekeru po izlasku iz zatvora preti deportacija iz Velike Britanije kao strancu osuđenom za zločin.

Beker živi u Londonu od 2012. godine, ali Nemac nikada nije zatražio britansko državljanstvo. On je tokom igračke karijere zaradio ogroman novac, a njegovo bogatstvo je procenjeno na 127 miliona funti. Međutim, proglasio ke bankrot u junu 2017. godine.

Beker (54) je bio prvi teniser sveta, a u karijeri je osvojio 49 titula, a od toga šest grend slem trofeja. Sa selekcijom Nemačke dva puta je osvojio Dejvis kup, a trenirao je Novaka Ðokovića od 2013. do 2016. godine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter