Izvor: TANJUG
13.11.2022 u 14:28
0

BEKER USKORO NA SLOBODI! Potpisao pristanak da bude deportovan u zamenu za smanjenje kazne

Bivši trener Novaka Đokovića, legenda svetskog tenisa, Boris Beker, uskoro će, znatno pre predviđenog vremena, biti pušten iz zatvora Hanterkomb u Velikoj Britaniji. Ne radi se o nekoj protekciji za Bekerove zasluge u sferi tenisa, nego o problemima koje britanske vlasti imaju sa manjkom zatvorskih kapaciteta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ipak, postoji i „kvaka 22“ u celoj stvari. Beker je morao da potpiše akt o ranijem puštanju na slobodu, koji podrazumeva da će odmah po otpuštanju iz kaznene ustanove biti deportovan u Nemačku.

U pravi čas da Božić provede sa porodicom, pišu britanski mediji. Beker je iza rešetaka proveo sedam meseci od predviđenie dve i po godine, a za raniji otpust u decembru kvalifikovalo ga je što će u tada imati manje od 12 meseci do najranijeg datuma kada bi normalno mogao da traži puštanje na uslovnu slobodu.

Ovo stoga što je po navedenom aktu stranom državaninu koji može biti deportovan u matičnu državu dozvoljeno skraćenje kazne do maksimalno 135 dana (četiri i po meseca).

– Zadovoljni smo što se Boris kvalifikovao za rano otpuštanje i što će moći da se vrati u Nemačku, iako je Engleska njegov dom godinama unazad. Siguran sam da će mu mnogo značiti da bude uz porodicu za božićne praznike – poručio je njegov bivši portparol.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter