Izvor: Novost.rs
02.06.2023 u 13:28
0

ALKARAZ: “100 POSTO SAM KARLOS, NISAM NIČIJA KOPIJA!“

Svetski broj jedan u tenisu Karlos Alkaraz izjavio je na konferenciji za medije pred meč sa Denisom Šapovalovim da smatra da nije ničija kopija, prenose mediji.

Alkaraz danas od 20.15 časova igra duel trećeg kola Rolan Garosa protiv Šapovalova.

– Nisam ničija kopija. Neki ljudi tvrde da imam udarce kao Nadal, Đoković i Federer, ali to je normalno, jer ih gledam već 20 godina. Ali ja volim da verujem da sam 100 odsto Alkaraz, a ne bilo čija kopija – istakao je Alkaraz.

Osvrnuo se potom na svog protivnika u trećem kolu Rolan Garosa.

– Nikada nisam igrao protiv njega, ali smo nedavno trenirali u Barseloni. Znam da je veoma opasan, da voli da napada i zato ću morati da budem spreman za kontranapade. Zbog raznih povreda shvatio sam da moram mnogo više pažnje da posvećujem sitnim detaljima, kao što su odmor, ishrana, dodaci – zaključio je Alkaraz.

ŠPANAC PRETI NOVAKU Mogu da pobedim, Đoković je samo još jedan u nizu
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter