Izvor: Arenasport.rs
14.03.2023 u 15:36
0

Alkaraz nastavio poteru za Đokovićem: U Indijan Velsu ostvario 100. pobedu na ATP turu

Španski teniser Karlos Alkaraz bio je bolji od Holanđanina Talona Grikspora i plasirao se u četvrto kolo turnira u Indijan Velsu – 7:6, 6:3.

Drugi teniser sveta je ostvario 100. pobedu na ATP turu i nastavio poteru za Novakom Đokvićem, a da bi ga „skinuo“ sa čelne pozicije liste najboljih tenisera sveta potrebno mu je da trijumfuje na „petom Grend slemu“.

„Zaista sam ponosan što sam ostvario svoju 100. pobedu na ATP turu i nadam se da je to prva ‘stotka’ od mnogih. Iskreno, gledao sam statistiku, ali nisam znao. Mislio sam da će to biti u sledećoj rundi. Spreman sam za naredni meč. Volim da igram takve mečeve. Džek igra zaista dobro. Igrao sam protiv njega jednom u Bazelu, ne tako davno. Bilo je teško. Znam da moram da budem na najboljem nivou, moram da pružim 100 odsto da bih pobedio odličnog rivala kao što je Džek“, rekao je Alkaraz.

Naredni protivnik tinejdžeru iz Španije će biti Džek Drejper koji je bi bolji od Endija Mareja, a ukoliko tu prepreku uspešno preskoči.

Karlos Alkaraz bi na putu do trofeja mogao da se sastane i protiv pobednika meča Feliks Ože-Alijasim – Tomni Pol, koji su mu potencijalni rivali u četvrtfinalu.

Projektovan protivnik u polufinalu bi mogao da mu budu Tejlor Fric ili Janik Siner, a u finalu bi to mogli da budu Danil Medvedev ili Andrej Rubljov.

NOVAČE, IMAMO POZIVNICU ZA TEBE! Đokovića na originalan način zovu da se vrati na MESTO USPEHA!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar