Izvor: Sportklub.rs
28.03.2023 u 08:41
0

Bajka u Majamiju, ispali Tijafo i šampion iz 2021.

Američki teniser Kristofer Jubenks ostvario je najveću pobedu u karijeri – nad Gregoarom Barerom 6:3, 7:6 (9-7) – i plasirao se u četvrto kolo mastersa u Majamiju.

Jubenks, koji je ove nedelje izbrisao sve teniske aplikacije s telefona kako bi bio usredsređen, sada će se prvi put u karijeri probiti u top 100.

„Zaista dobro. Zaista dobro. Zaista dobro“, ponavljao je 26-godišnji Jubenks na pitanje kako se oseća.

U drugom setu je Jubenks zaostajao 5-2 u taj brejku, usledio je skoro dvočasovni prekid zbog kiše, a po povratku je Jubenks spasao četiri uzastopne set lopte i došao do velike pobede.

„Zašto plačem“, upitao je sebe retorički pred medijima Kris Jubenks, „Ovo je takav blam! Ne, dobar je osećaj“.

Njega u osmini finala čeka Adrijan Manarino, koji je pobedio šampiona iz 2021. godine Huberta Hurkača sa 7:6 (7-5), 7:6 (7-0). To je drugi put da je Francuz stigao do osmine finala na Floridi, i sada će se vratiti u top 50, dok će Poljak ispasti iz top 10.

Iznenađenje smo videli i u poslednjem meču večeri – Lorenco Sonego, koji je pre ovog turnira bio u lošoj formi, izbacio je domaćeg takmičara Frensisa Tijafoa sa 6:3, 6:4. Sada ga čeka Fransisko Serundolo, koji je prethodno iznenadio Feliksa Ože-Alijasima.

KO JE ČOVEK KOJI NOVAKA MOŽE DA VRATI NA TRON? Amerikanac ne podnosi Đokovića, napao ga kad mu je bilo najteže, nije hteo da se rukuje sa njim, a devojka mu je se*s bomba (FOTO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter