Izvor: tanjug
20.12.2022 u 15:29
0

BEKER ISPRIČAO O SVOJOJ NAJTEŽOJ ŽIVOTNOJ LEKCIJI: „U zatvoru si samo broj!“

Legendarni nemački teniser i trener Boris Beker izjavio je da je u britanskom zatvoru bio samo običan broj i dodao da je tokom boravka iza rešetaka naučio tešku lekciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Beker je dao intervju za nemačku televiziju SAT1 po izlasku iz britanskog zatvora. Ovaj intervju će biti emitovan večeras. Nemački „Bild“ preneo je nekoliko delova iz ovog intervjua.

Beker je prošlog četvrtka pušten iz zatvora u Londonu, a potom je deportovan u Nemačku. On je proveo u zatvoru skoro osam meseci zbog utaje poreza.

U zatvoru si niko! Samo broj. Moj broj je bio A2923EV. Nisam se zvao Boris, bio sam broj. Nikoga nije bilo briga ko sam ja -rekao je Beker, koji je navodno dobio oko 435.000 funti za ovaj intervju.

Nemac je opisao detalje uoči izlaska iz zatvora.

Sedeo sam na ivici kreveta od šest ujutru i nadao se da će se vrata otvoriti. Došli su u pola osam, otključali vrata i pitali me da li sam spreman. Rekao sam ‘idemo’. Već sam se spakovao- rekao je legendarni nemački trener i teniser.

Beker je u aprilu ove godine osuđen u Londonu na zatvorsku kaznu od 30 meseci zbog skrivanja imovine kako bi izbegao plaćanje dugova.

-Ponovo sam otkrio osobu kakva sam bio. Naučio sam tešku lekciju. Bilo je skupo i bolno. Neke stvari se dešavaju s razlogom- istakao je Beker.

Nemac je u karijeri osvojio 49 titula u singlu, a od toga šest Grend slem trofeja. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter