Izvor: BSC HAPPY
19.03.2023 u 21:45
0

PONOVO BEZ Olge Danilović, Ribakina opet kod Švjontek!

Prva teniserka sveta Iga Švjontek u drugom kolu WTA 1000 turnira u Majamiju igraće sa boljom iz meča Kateržina Sinjijakova – Kler Liu.

Kao i svi nosioci, Poljakinja je slobodna u prvom kolu, u trećem kolu joj je potencijalna protivnica Martina Trevisan, a dalje po žrebu su projektovane Hadad Maija ili Ostapenko, dok bi četvrtfinale moglo da donese još jedan okršaj sa Jelenom Ribakinom, koja je ove sezone već dvaput pobedila Švjontek.

Srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira na turnir, pošto je na izgubila od Nemice Ane Lene Fredsam 2:0.

Meč je trajao 87 minuta. Nemica je 99. teniserka sveta, dok je Danilovićeva 143. na WTA listi. U prvom setu igralo se gem za gem do rezultata 2:2. Nemica je potom serijom od 4:1 stigla do 1:0 u setovima.

Danilovićeva je povela 3:1 u drugom setu, ali je Fridzam novom serijom od 5:1 osvojila drugi set rezultatom 6:4 i zasluženo je stigla do pobede.

U gornjoj polovini žreba projektovani drugi četvrtfinalni par čine Amerikanke i dubl partnerke Džesika Pegula i Koko Gof. Pegula u drugoj rundi ima za protivnicu ili mladu Lindu Fruhvirtovu ili kvalifikantkinju, dok Gof počinje sa pobednicom duela Marino – Putinceva.

Donju polovinu žreba predvodi Arina Sabaljenka, koju u drugoj rundi čeka Amerikanka: Sloun Stivens ili Šelbi Rodžers. Na putu su joj Buzkova, Krejčikova i Garsija, dok su joj Žabur i Sakari potencijalne rivalke u polufinalu.

Dona Vekić slobodna je na startu, a u drugom kolu igra sa boljom iz duela Anisimova – Brengl. Petru Martić čeka u drugoj rundi ili Šiju Vang ili Brenda Fruhvirtova, a Danka Kovinić u prvom kolu igra sa kvalifikantkinjom.

Derbi prvog kola je susret Bjanke Andresku i Eme Radukanu.

SENZACIONALNI MEČ U INDIJAN VELSU: Oduvala najbolju teniserku sveta pre finala

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter